Diverse

Gør dit barn klogere med ny viden – 3 forslag

1.04Kviews

Det er enormt vigtigt at ens barn eller børn bliver stimuleret lige fra de er helt små. Det er der mange måder at gøre på, og hvor at mange vælger at begynde og lære alfabetet med deres børn eller begynde på de helt basale regneteknikker, så er der mange flere forskellige teknikker som man kan tage i brug for at man kan være sikker på at ens barn en dag har store chancer for at udvikle sig til at blive en helt lille Einstein. Ok måske er det lidt højt at stræbe efter, men hvis man er flittig med sit barn, vil det hvertfald sikkert og vidst gå hen og få nemt ved de fleste fag senere i livet.

Forslag 1: Læs bøger med børnene

En god teknik til at få de smås sind i gang er ved at læse historier og fortællinger før de skal sove eller måske bare i løbet af dagen. Det sætter tankerne i gang og det gør at de får en masse at tænke på. Det kan være en bog som Harry Potter eller Peter Plys som altid går rent ind. Hvis man skal vælge sidste nævnte så kan det også være en ide at finde nogle gode Peter Plys citater, som de kan læse med på og huske. Hvis man er i gang med andre bøger kan det være man kan finde citater specielt fra dem også.

Forslag 2: Lær dem at løse gåde

En gåde for alle til at tænke over den mulige løsning og det siger derfor måske sig selv at det også vil være en god ide at prøve at få dem til dette lille tankeeksperiment. Man kan finde masser af gåder på nettet som man vil kunne løse sammen med sit barn. Der er også gåder der er specielt egnet til børn og det er nok en god ide at vælge disse før man finder nogle der er alt for svære for de små.

Forslag 3: aktiver dem med sjove oplevelser

Sidst men ikke mindst så er det også altid en ide at tage dem med på besøg til forskellige spændende steder rundt om i landet. Hvis man fx bor i Jylland kan det være man kan finde noget spændende i listen her.

Hvis man bor andre steder, så er der helt sikkert også hjælp at hente der.

Leave a Response