Tøj

En bæredygtig køredragt til junior

Photo by Pixabay on Pexels.com
2.78Kviews

En køredragt kan være nødvendig både for at holde varmen i bilen på kortere ture, men også for at holde varmen i barnevognen i de koldere måneder. Der er dog flere ting, som man skal kigge efter, når man skal vælge sit barns nye køredragt. Man skal både være opmærksom på valget af materiale, eventuelle mærkninger og om dragten egentlig er varm nok til barnet.

Materialevalg

Det er vigtigt at have styr på sine materialer, når man skal til at vælge en køredragt til barnet. Her vil de fleste nå til den konklusion, at et materiale såsom uld vil være optimalt. Uld er overlegent, fordi det er et relativt bæredygtigt materiale, men samtidigt er det et meget varmt materiale. Hvis man beslutter sig for at vælge et andet materiale end uld, så kan det ske, at dragten ikke er varm nok, og barnet fryser. Selvom materiale er et meget vigtigt valg, så er det også vigtigt at have styr på, om designet tillader en varm køredragt eller ej. Her kan sådan noget som elastik i tøjet omkring arme og ben være med til at mindske den spildvarme, som er ved normalt tøj. På den måde får man en varmere køredragt og det er derfor noget, som man bør have i baghovedet.

Tænk på mærkevarer

Her tænkes ikke på Gucci eller Versace, men på svanemærket og andre lignende mærker. Det er nemlig vigtigt at have styr på sit barns sundhed, selv når det bare handler om tøj. Du bør derfor altid se på, om den valgte køredragt er svanemærket eller ej og det kan som regel svare sig at vælge de svanemærkede modeller for barnets skyld. En køredragt der lever op til alle disse krav er en Joha køredragt, der er lavet af uld, svanemærket og har et smart design der mindsker varmeafgivelse. Se, om en Joha køredragt kunne være noget for dig.

Leave a Response