Rejser

Sådan får du glade bonusbørn

2.34Kviews

Det kan altid være svært at skabe det gode fællesskab i en sammenbragt familie. Hos https://sammenbragtfamilieraad.dk/ kan du finde gode råd til, hvordan I skaber en dynamisk sammenbragt familie. En ting, som er vigtigt er, at du giver dig 100% overfor dine bonusbørn, så de føler, at du har lyst til, at de skal komme dig ind på livet og omvendt.

 

Sådan skaber I et godt fællesskab

Jo flere ting I kan komme til at lave sammen jo bedre. Hvis du engagerer dig i dine bonusbørns liv, viser du dem, at du er interesseret i dem – og det får dem til at føle sig set og hørt af dig. Derfor skal du, så vidt det er muligt prøve at bruge tid med dem, når I er sammen. I kan f.eks. tage på nogle fælles ture sammen til f.eks. forlystelsesparker eller lignende, hvor I får nogle gode oplevelser sammen og skaber nogle gode minder, som I kan knytte jer til.

 

Prioriter din tid

Før du får nogle glade bonusbørn, skal de føle, at du gør en indsats for dem. Derfor kan du med fordel prioritere din tid til deres fordel, så de rigtigt kan fornemme, hvilken vej det er, du gerne vil have, at jeres forhold skal gå. Kom gerne tidligere hjem fra arbejde, så du har tid til at være sammen med dine bonusbørn. Hvis de kan føle, at du prioriterer dem først, føler de sig værdsat af dig, og det vil altid give et positivt resultat. Alt efter dine bonusbørns alder kan det være en fordel, hvis du deltager i deres fritidsinteresser, eller det de går op i for på den måde at vise, at du støtter dem.

 

Hent dem efter skole

Hvis du har mulighed for det, kan det også være en god idé at hjælpe med mange af dagligdagens praktiske gøremål – såsom at komme til og fra skole. Selvom det hurtigt kan blive taget for givet at blive kørt i skole, er det stadig en måde, hvorpå du kan vise, at du ønsker det bedste og interesserer dig for dine bonusbørn.

Leave a Response