Legetøj

Glæd dit barn med populært kvalitets legetøj fra bObles

2.66Kviews

BObles er et dansk firma, der blev startet i 2006. Det er bygget på en mors evige kamp for at få det bedste af det bedste til sit barn. Mens Bolette Blædel, skaberen af bObles, var på barsel med sit første barn, opdagede hun, at der ikke var nogle børneprodukter der faldt i hendes smag og levede op til hendes forventninger for kvalitet. Udover det var hun også presset af sine underboer, som blev ved med at klage over at hendes søn larmede. Derfor lavede hun de utroligt fine dyr af hårdt skum, som hverken larmer eller ridser og samtidigt ser brand godt ud.

 

BObles mageløse kvalitet

Når du køber legetøj til dit barn, går du ikke på kompromis med kvaliteten, og det bør du heller ikke. Det ved bObles godt, og derfor går de heller ikke på kompromis med kvaliteten. Deres tumledyr er lavet af EVA-skum, så barnet ikke kan slå sig på møblet, så det ikke ridser gulvet eller andre møbler og så larmer det ikke så meget for under- og naboer. Alle deres produkter bliver lavet i Østen, men med klare regler for produktionsmetoder så de bliver lavet på fair og moralsk vis. De er også alle lavet af materialer, som er fri for alle giftstoffer og de hormonforstyrrende ftalater, som især er skadende for unge drenge. På den måde overholder bObles den strengeste Europæiske standard, EN 71. Derfor er du garanteret en exceptionel kvalitet, når du køber bObles legetøj.

 

Multifunktionelt bObles legetøj

Hvis ikke kvalitetsgarantien var nok så er bObles jo også utroligt smagfulde og stilrene. Alle deres produkter passer godt ind i det moderne hjem så børneværelset ikke længere behøver at være rodet og grimt men, det kan også være i smag sammen med resten af huset. For eksempel er de særdeles populære bObles cylindre rigtig gode som pynt i børneværelset, samtidigt med at de kan leges med og bruges som stole. Den internationale anerkendelse som bObles har fået er nemlig på grund af deres ekstreme multifunktionalitet. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan bruge bObles legetøj til.

Udover at være ekstremt stilfuld så er bObles produkter også særdeles motoriske stimulerende, det betyder at barnet lærer at bruge sine muskler og lærer sig selv hvordan man bevæger sig. Derfor har bObles lanceret MotorikMagi. Med denne kollektion af produkter, som er lavet til børn fra 0-12 år, har de en enestående inspiration til dig og barnet så I kan komme i gang med at lege. Kollektionen er nemlig et samarbejde mellem Vores Børn og bObles samt en masse eksperter som børnefysioterapeuten Louise Hærvig, ernæring specialisten Charlotte Seeger og sundhedsplejersken Louise Munk-Poulsen. Alle disse eksperter er enige om at det er vigtigt for børn at lære simple ting som hånd-øje koordinering, og det kan bObles legetøj hjælpe med.

Det er dog ikke kun børn som kan bruge de farverige tumledyr. Voksne kan også have godt af at bruge nogle af dem især de runde cylindre, også kendt som ormen. Her kan du bruge dem under ryggen mens du laver mavebøjninger for ekstra træning. Når du er færdig med træningen kan du bruge tumledyrene til at strække ud med, så tørrer du bare den bløde overflade af med en fugtig karklud og så er produktet så godt som nyt.

 

BObles elefanten og hvad den kan bruges til

Det er ikke en hemmelighed at bObles mest populære produkt er den multifunktionelle, stilfulde og sjove skum elefant, det siger jo lidt sig selv hvorfor den er så populær. Den kan bruges til mange ting for eksempel, når den står på sin buede kant, kan den bruges som vippestol til at lege med eller for at træne balance. Når den står på sine to fødder kan den bruges som stol eller til at ligge på. Sidst men ikke mindst så ser den jo brand godt ud når den bare står til pynt. Du kan se den fine elefant, som fås i mange forskellige farver og størrelser, her. Det er dog ikke kun elefanten som er et dyr. Nej faktisk er næsten alle bObles produkter lavet ud fra en ide om dyr da børn ofte er utroligt fascinerede af dem.

BObles lancerer ofte nye produkter så du altid kan finde noget der passer ind hos dig og dit barn. Ved at lancere nye og i stigende grad mere populære produkter har opnår bObles en høj konkurrencedygtighed. Faktisk er bObles så engagerede i at lancere nye produkter at de i 2015 valgte at genskabe alle deres produkter i deres nye multifarvede varianter. I dag er det svært at forestille sig de ikoniske produkter i nogle andre farver end de multifarvede.

 

Leave a Response