Legetøj

Dette legetøj vil dine børn værdsætte

625views

Det kan være svært at følge med i legetøjsracet. Både når det kommer til julen og til fødselsdage. Børn har en ustoppelig tørst efter nye indtryk, som nogle gange kan tolkes som om at de ikke værdsætter deres gaver. De fleste forældre ved selvfølgelig at dette blot er fordi, at barnet er nysgerrigt og søger nye indtryk. Ofte vender børnene heldigvis tilbage til de gamle gaver, når tiden er til det. Men, for at mætte denne positive ustoppelige tørst efter legetøj, får du her 3 bud på nogle gode legetøjsgaver til børnene.

Til bil- og motorcykelentusiasten: el motorcykel

Vender dit barn hovedet en ekstra gang, når der kører en flot bil eller en sej motorcykel forbi? Så vil den perfekte gave uden tvivl bestå af en el motorcykel. En elmotorcykel giver barnet timevis af sjov, hvor de kan leve sig ind i deres helt egen verden som motorcykel chauffør. Heldigvis er der ikke tale om en rigtig motorcykel – og alt den fare som følger med. En el motorcykel til børn har nemlig flere hjul og er fartbegrænset, hvorfor du ikke skal frygte for, at barnet kommer til skade.

Til den kreative: ler og slim

De kreative børn vil elske at forme ler og slim til forskellige figurer og hvad end de kan forestille sig. Hvis du ikke bruger tik-tok stopper du måske op og tænker over hvad ”slim” skal betyde? Men slim er blevet det helt store hit for små børn, det viser sig nemlig, at de elsker sensationen i at kunne knuse og forme det, lige præcis som de har lyst til! Kig derfor efter dette, næste gang du er i en legetøjsbutik.

Til den sportslige: mål og bold

Hvis dit barn har en sportsstjerne gemt i sig, vil du aldrig gå galt med den klassiske: mål og bold. Dette er også noget, som vennerne kan være med til.

Leave a Response