Sundhed

Giv dit barn tryghed

2.23Kviews

Et lille nyfødt barn er fuldstændig afhængig af, at vi som voksne tager os det, og sørger for at tilfredsstille dets behov. I den første tid betyder det masser af mad, kærlighed og søvn. Når den lille nye skal puttes, har det brug for at kunne føle sig omsluttet og holdt om, ligesom da det befandt sig inde i moderens mave. Denne tryghed kan dit barn få med en Babynest, som ud over at beskytte barnet også vokser med barnet.

 

Babynest som en sikkerhed

En babynest er en slags rede, som dit barn kan ligge trygt og varmt i. Et skumunderlag med en blød kant rundt om betrukket med 100% bomuld udgør reden, som kan justeres i størrelsen via de anoraksnore, der er i bunden af reden. På denne måde kan reden vokse med barnet.

 

Ideen med denne rede er at imitere det trygge og rolige rum, som livmoderen udgjorde i de 9 måneder barnet var omsluttet af moderens krops. På denne måde mindskes den pludselige meget store verden, som nu omslutter barnet, og det er med til at berolige barnet.

 

En Babynest tilbyder mere end en imitation af livmoderen. Den gør også samsovning mere sikkert, da barnet på denne måde er beskyttet af sin ’rede’ i den store ’voksenseng’.

 

Den mindsker også risikoen for faldskader, når dit barn begynder at rulle rundt fra ryg til mave. Mange med børn kan sikkert nikke genkendende til, at barnet ligger i sofaen ved siden af én og pludselig beslutter de sig for at vende rundt med risiko for at falde ned fra sofaen Det sørger en Babynest for ikke sker!

 

En Babynest kan også agere træningsredskab for dit barn, når det skal træne sine rygmuskler, ved at ligge på gulvet på maven med armene udover kanten på Babynesten.

Husk at du kan finde de gode Babynest tilbud her!

Leave a Response