Diverse

Julegave til din teenagedatter

1.81Kviews

Det er snart jul, hvilket betyder at der skal tænkes i julegaver. Har du et teenager datter, som du gerne vil overraske juleaften, men ikke helt ved hvordan, så er denne artikel for dig.

Tøj er en sikker vinder

En teenagedatter er meget kræsen omkring gaver, og specielt tøj. Men tøj er også bare en virkelig personlig gave, som kan gå hen og overraske hende helt vildt. Hvis du er lidt usikker omkring, hvilket tøj hun kan lide og mangler, kan du med fordel stille nogle snedige spørgsmål op til juleaften. Du kan med fordel tjekke den online tøjudbyder ud ”Molly og My” som blandt andet sælger tøj fra Neo Noir. Neo Noir er det nye sorte indenfor tøj mærker, og det vil derfor med sikkerhed falde i god jord hos din teenagedatter.
Du kan måske overveje at give hende en striktrøje fra Neo Noir, nu hvor det jo er vinter. På Molly og My kan du både få striktrøjen i lyseblå, grå, rød og mauve.

Pleje til krop og sjæl

Biotin spiller en afgørende rolle for at holde os unge, sunde og energiske, og rigtig mange, især unge, får ikke nok af dette stof. Dette påvirker ikke kun vores psykiske helbred, men det påvirker også vores hårs evne til at genere nyt og sundt hår. Men der findes faktisk en smagfuld og nem måde at få mere biotin (og andre nødvendige tilskud) på.
HairLust har sammen med nogle af de førende inden for området udviklet nogle Hair Gummies, som er nogle vingummier, du skal have 3 gange dagligt. Disse vingummier indeholder et hav af nødvendige og nyttige vitaminer, som vil gøre at dit hår vokser og hurtigere og længere samtidig med, at det beholder glansen og styrken. Disse vitaminer vil desuden også styrke dine negle en hel del. Dette er en overraskende og uforudsigelig gave at give til din teenagedatter her til juleaften.

Skønhedsbehandling

Som teenager har man ikke særlig mange penge på bankkontoen, og det er derfor ikke altid, at der er penge til at forkæle sig selv. Men det kan du hjælpe med juleaften. Du kan nemlig give hende et gavekort til en behandling på en lækker skønhedsklinik. Der findes utallige af lækre behandlinger, som man kan få på en skønhedsklinik. For eksempel kan du give hende et gavekort til en massage, ansigtsbehandling, eyelash-extentions, manicure, pedicure mv. Hun har garanteret fortalt dig om en behandling, hun smadder gerne ville prøve. En skønhedsbehandling vil også i mange tilfælde sænke stressniveauet hos en person, da man for en kort stund får lov at slappe fuldstændig af, og glemme hverdagens bekymringer. Og dem har man mange af som teenager.

Gaven, der går all-in

Hvis til denne juleaften har besluttet dig for at gå all-in på julegaven, kan du overveje at invitere din datter på en tøsetur til en storby. Det kan være eksempel være London. London besidder en masse gode shopping og restaurantmuligheder, og derudover er der et dejlig æstetik stemning over storbyen, som skaber de helt rette ramme for en tøseferie.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvad du kan give din teenagedatter i julegave.

Leave a Response