Diverse

Find den helt rigtige barnevogn

1.12Kviews

Som de fleste forældre allerede er klar over, er det utrolig vigtigt, at I er udstyrede med den rigtige barnevogn til den lille ny. Hvis det kniber med pengene, vælger mange at købe en brugt barnevogn, eller måske arve en, hvilket er en fin økonomisk løsning. Det er dog ikke altid den mest optimale løsning, da det er mere vigtigt, at I erhverver jer en barnevogn, som passer til både jeres og barnets behov. Der er således en del overvejelser i forbindelse med barnevognsinvesteringen.

 

Hvad bør man tage stilling til?

Sikkerhed er måske det vigtigste krav til barnevognen, og her skal den som minimum efterleve den europæiske standard. Det betyder kort sagt velfungerende bremser samt en stabil og afbalanceret vogn. I forbindelse med komfortniveauet, som også er essentielt, bør man naturligvis tænke over den rigtige størrelse og evt. isolering. Størrelsen er også afgørende i forhold til det miljø, barnevognen bedst egner sig til. En mindre og mere let-manøvrerende barnevogn er praktisk i større byer – bl.a. i forbindelse med offentlig transport. En tungere og mere terrængående barnevogn med brede dæk og mere affjedring er i stedet oplagt, hvis I bor lidt længere ude på landet. For nogle kan en kombivogn, som er en kombination af hhv. barne- og klapvogn også være løsningen.

 

Fornuftigt ekstraudstyr

Det er ikke altid tilfældet, at udstyret følger med købet af vognen. Derfor kan I også overveje, om I evt. kunne få brug for noget af det praktiske ekstraudstyr, som kan tilkøbes. En pusletaske er uundværlig, og her kan I ofte finde en, der matcher med vognen. Naturen kan indimellem være lidt hård ved de små, så I kan med fordel også overveje afskærmende elementer som f.eks. solskærm, regnslag eller myggenet. En lift kan sommetider også være et godt praktisk tilkøb. Er I interesserede, kan Ifølge linket og finde jeres næste barnevogn her.

Leave a Response