Diverse

Sådan får du en skøn sejltur

216views

Nogle kan lide at holde ferie sydpå, andre sværger til campingferie, og så er der dem, som elsker at sejle i ferien. Har man egen båd, er der mange ting, man skal have styr på, inden turen kan begynde. Der mange praktiske foranstaltninger at sørge for som bådejer, og en af dem er at sørge for proviant til turen.

Uden mad og drikke

En forudsætning for, at man kan klare de udfordringer, man måtte møde på en sejltur, er, at man er tilpas mæt og har fået tilstrækkelig med væske. Det er vigtigt både for store og små og ligeledes i al slags vejr. Derfor kommer man ikke udenom, at et køleskab er en nødvendighed, når man står til havs. Det er med til at sikre, at alle har den fornødne energi, og marineudstyr har køleskabe til båd. Der er forskellige modeller at vælge imellem, og nogle har sågar fryser. Her må man se på sit forventede behov for hele den samlede besætning ombord.

Har man børn med, er det i hvert fald afgørende, at man har et velfungerende køleskab. Det er en god ide at tage noget af det med, som man ved, at de små godt kan lide at spise og drikke. På den måde ved man, at de får noget, og det gør, at de kan klare dagene til søs i højt humør. Det kan for eksempel være, man ved, at de elsker drikkeyoghurt, og at det kan klare enhver situation med skidt humør og gøre det hele godt igen.

Behøver man et køleskab?

Nogle vil måske mene, at det er lidt en luksus med køleskab ombord på en mindre båd, men mad og drikke skal man jo have. Tager man alligevel chancen og sejler afsted uden køleskab, vil man måske ende med at spise eller drikke noget, som er blevet dårlig, hvorved man risikerer at blive syg.

Er det varmt, er det også fantastisk med et køleskab til at holde drikkevarer kolde. Der er jo ikke noget værre end en varm sodavand på en brandvarm dag, og får man ikke drukket nok, kan man godt få det dårligt, og det vil man selvfølgelig gerne undgå, når man har ferie.

Leave a Response