Diverse

Når familien vokser, og der skal en ny bil til

1.14Kviews

Når familien begynder at vokse, og der kommer en lille ny til i verdenen, skal der ofte en ny bil. Alle familiemedlemmerne skal jo gerne kunne sidde sikkert og trygt inde i bilen, så det er vigtigt, at man har en bil, der kan rumme alle på en komfortabel måde.

Det er dog ikke for ingenting, at man siger, at børn er dyre, og det at skulle anskaffe sig en ny bil på grund af en voksende familie, er netop en af grundene til at de er så dyre. Her kan du få råd om, hvordan du billigt anskaffer dig en ny familiebil.

Prøv leasing

I da ger der mange forskellige og gode muligheder for at lease. Det kan ofte være et meget billigere alternativ end at gå ud og anskaffe sig en helt ny bil selv. Når man anskaffer sig en ny bil, så er de ofte meget dyrere og langt de fleste har brug for at optage billån. Men lånet skal jo betales af igen, hvilket kan være en dyr månedlig udgift for en.

Med Audi leasing kan du til meget billige penge leje en Audi hver måned for et bestemt månedligt beløb. Bilen vil på den heller ikke være din egen og du vil ikke være ejer af den. Men på den anden side slipper du fra mange af de dumme udgifter involveret med det at være bilejer og skal blot koncentrere dig om det månedlige beløb.

Køb brugt

Man behøver ikke at købe en bil fra helt ny blot, fordi familien vokser, og man står og har brug for en større bil. Man kan sagtens købe brugt, og meget ofte kan man få fat i nogle rigtig fine biler på den måde.

Når man køber brugt, skal man dog være en del mere opmærksom på bilens kvalitet, fordi den netop er brugt og dermed har et par skavanker.

Det er en god ide selv at vide en del om biler eller tage en mekaniker-ven med under armen, når du går ud og køber brugte biler. På den måde er du sikker på at få en fair pris.