Diverse

En sjov julekalender til fodboldelskeren

1.34Kviews

Julen er lige om hjørnet og allerede i december måned er der mange børn, som er begyndt at glæde sig. De glæder sig til julekalender, til hygge med familien og selvfølgelig hvad de får i julegave juleaften. Julen er en dejlig tid, hvor der skal være plads til, at alle i familien kan hygge sig. Børn kan godt lide at tælle ned til d. 24. december, da det kan være svært at vente til juleaften. En julekalender kan være med til, at børnene holder styr på dagene.

Hvad må børnene få af julekalender?

Der er delte meninger blandt forældre om deres børn skal have chokoladejulekalendere. Det er ikke alle som er begejstrede for, at deres børn skal fyldes med chokolade i hverdagen. Andre forældre ser det som en ekstra glæde i december måned, da børnene glæder sig til at åbne den lille låge for at se, hvad der gemmer sig bag den.

Hvis du har børn derhjemme som er vilde med fodbold, så er den helt perfekte julekalender kommet i butikkerne. Du kan få en fodboldkort julekalender til dine børn, hvor der dagligt er kort med de hold og fodboldspillere, der har deltaget i Champions League.

Der går sport i at samle på kort

Der kan hurtigt gå sport i den med at samle på de bedste fodboldkort. Det er sjovt for børnene hvis de kender andre, som også får en fodboldkort julekalender. På denne måde har børnene mulighed for at bytte deres kort indbyrdes. Ofte kommer der til at gå sport i den, fordi mange fædre også syntes det er sjovt at se, hvilke fodboldkort der befinder sig bag lågerne.

Hvis dine børn er så heldige også at få adventsgaver, så kan en første adventsgave være et samlehæfte, som man kan på til fodboldkortene. På denne måde kan dine børn holde styr på hvilke de har samt hvilke de mangler.

Sammenlign priser

Det er en god ide at du sammenligner priser online på julekalenderen. På denne måde kan du se hvor du kan købe den billigst. Hvis der kan spares nogle penge, så er det værd at benytte sig af dette. Hvis dit barn sidder tilbage juleaften og ikke har alle de ønskede fodboldkort, så kan der tilkøbes ekstra kort ved siden af.

Dette kunne også være en oplagt ide til en adventsgave. Fodboldelskere vil elske at have en julekalender bestående af fodboldkort. For børn er det altid sjovt at samle på noget, som de elsker.

Gør dine børn glade

Børn er gode til at snuse rundt i skabe og skuffer når december måned nærmer sig. Derfor skal du tænke dig om en ekstra gang, inden du både gemmer julegaver og julekalender for dem. Dine børn vil med garanti blive glade for at få en kalender med fodboldkort i år.