Diverse

Din mikroovn kan mere, end du tror

1.32Kviews

Det er meget forskelligt fra familie til familie, om man er vokset op med en mikroovn eller ej. Derfor er der mange børn og unge, som kun kender til mikroovnen fra deres venners huse. En af grunden til at folk ikke køber en mikroovn er nok det ry, som den har. Mikroovnen har nemlig det rygte, at den kun kan finde ud af en ting: popcorn. Men mikroovnen er meget andet end en popcornmaskine, og den kan bruges til meget andet end kun usunde ting. Skal den kun bruges til popcorn, kan du sagtens vælge en billig mikroovn uden de store funktioner, men det kan være en god ide at investere lidt mere og få en, der kan mere end det.

God til snacks

Man kan alligevel ikke komme udenom det, mikroovnen er enormt god til snacks og især popcorn. Den populære filmsnack kan købes billigt i forskellige dagligvarebutikker, og så tager det kun ganske få minutter at lave dem i mikroovnen. Men popcorn er dog ikke de eneste snacks som er gode at lave i en mikroovn. Næsten alle snacks som har godt af varme kan hurtigt blive klar til at spise med en tur i mikroovnen.

Varm hurtigt mad op

Det er dog ikke kun snacks som mikroovnen kan varme, men man kan også tilberede hele måltider. I supermarkederne kan man finde flere færdigretter som blot skal have et bestemt antal minutter i mikroovnen, inden de er færdige. Dette er perfekt, hvis man har haft en travl dag, og man ikke har lyst til at slide i køkkenet.

God til ”rigtige” måltider

Men det er bestemt ikke en god idé at leve af færdigretter hver dag, da der ikke er meget næring i mange af dem. Derfor er det altså bedst, hvis man selv laver mad fra bunden. Men det kan man faktisk også bruge mikroovnen til. Selvom mange ikke tror det, så er der flere retter hvortil, mikroovnen kan være et fint alternativ til den rigtige ovn.

Undgå madspild

Madspild har længe været et stort problem på en global skala. Dette gælder både i butikkerne men bestemt også i de private hjem. Det er jo ikke altid vi kan spise op, og derfor er der mange som bare smider maden op. Men hvis man gemmer det til dagen efter, så kan mikroovnen let varme det op igen.

Leave a Response