Diverse

Tips til mere samvær med børn og partner

4.21Kviews

Som forældre ved vi hvor hårdt det til tider kan være at få tid til hele familien. Hvis ikke det er barnet der kræver opmærksomhed, så er det partneren og hvis ikke det er partneren eller barnet, ja så er det arbejdet der kalder. Derfor har vi sat os for at give vores bud på overkommelige tiltag i kan gøre i hjemmet for at få mere kvalitets tid som familie.

Bobler gør alle glade

Nej, det er ikke champagne, selvom det sikkert også ville gøre alle glade. I vores dejlige land, hvor der altid er solskin, varmt og aldrig regner… Hov vent.. Det var Californien.. Denmark er dejlig på mange områder, men vejret er vi desværre ikke for heldige med. Her er ofte koldt, gråt og kedeligt vejr, og der regner næsten hver anden dag ifølge statistikken. Derfor er en i forvejen hård dag på arbejde kun ekstra hård, når solen ikke skinner. Men det er håb for enden af tunnelen. For hvis der er noget der kan ændre på humøret, ja så er det et spabad med masser af bobler. Der er mange forældre som ikke gider eller magter at tage på ferie med børnene, det er derfor vigtigt at få en masse små miniferier og pauser. Her et en jacuzzi GENIAL afslapning. Og selvom prisener på en jacuzzi/spa er faldet meget over de seneste stykke tid, kan de jo godt være lidt pebrede, så her er en genial hjemmeside hvor man kan få forskellige tilbud på lån, lendme.dk. Det fantastiske med en jacuzzi er at det både er perfekt til børnene om efterdagen og til en hed aften med partneren senere hen på aftenen, efter børnene er lagt i seng.

Mad!

En jacuzzi er kun en god ide hvis man har tid til at bruge den. Og hvis der er en ting der kan være frustrerende og tidsrøvende, ja så er det at handle ind 5 gange om ugen… Det kan godt være vi elsker vores børn, men det er sjældent sjovt at have dem med i netto i myldretrafik! Derfor kan man med fordel, når man nu alligevel er gået kold på arbejde, gå på nettet og handle ind derfra. Og nej, det er ikke dyrt hvis man bruger de rigtige leverandører. F.eks. så er netpris.dk tyske grænsehandels produkter som kan blive leveret lige til døren. Du kan faktisk sparer penge hvis du bruger de rigtige. Og så er der mere tid til at være i jacuzzi.

Planlæg dig til mere samvær

En af de vigtigste ting i verden, med eller uden børn, er at planlægge sin tid. Men specielt når man har børn er det vigtigt at man sætter sig ned, gerne sammen med sin partner OG børn, og planlægger hvad der skal ske i ugens forløb. Så er der ro på, da alle parter ved hvad der skal ske. Og ja, også børnene. Hvis man sammen med børnene planlægger deres tjanser, og samtidig pakker tjanserne ind, så det ikke føles som tjanser, men som ting man laver sammen med enten mor eller far, ja så får i tilbragt mere tid med de små, samtidig med at det bliver nemmere at få dem til at lave noget. En ekstra bonus ved at inddrage dem i planlægningen er, at i giver jeres børn nogle rigtig gode vaner for fremtiden. Så på alle måder er det en fordel.