Diverse

Problemer med at få din baby til at sove trygt og roligt?

1.08Kviews

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en sur og træls opgave, at stå med et barn, som bare ikke vil sove. Det er meget svært, at få den lille til at gå til ro, især når det er ved at være aften og alle andre bare gerne vil sove.

Tit er det sådan, at babyer og småbørn sover helt vildt uroligt og generelt har svært ved at falde i søvn. Dette gør også at de vågner ofte, når de så endelig er faldet i søvn. Dette forstyrrer også forældrenes søvn, da de tit skal sidde oppe om natten i flere timer, for at få den lille til at falde i søvn igen. Dette kan gøre hverdagen svært, for det kan være rigtig hårdt, at klare hverdagens opgaver, hvis ikke man er udhvilet og fuld af energi.

Klik lige her, for at lære mere, om hvordan man kan få sin baby, til at sove bedre og hvilket produkt der gør arbejdet lettere.

Sådan får du din baby til at sove hele natten uden problemer

Når man har givet op på selv at prøve, at lægge baby i seng og få den lille til at sove. Så er der brug for hjælp udefra. Dette kunne være en slyngevugge fra Moonboon.dk.

Denne slyngevugge er udviklet til at ligne morens livmoder i bevægelserne og derfor føler babyen sig også meget tryg i den. Dette resulterer også i at baby falder hurtigere i søvn, samt at baby kan sove i længere tid.

Denne slyngevugge kan man købe sammen med en vuggemotor, som gør oplevelsen for baby og forældre meget bedre. Denne vuggemotor vugger slyngevuggen, helt uden hjælp fra mor eller fars hånd. På denne måde kan mor og far lade op til næste dag og samle energi, imens den lille bliver vugget trygt i søvn.