Diverse

Giv dit murværk en flot afslutning

357views

At anskaffe sig en murkrone til sit murværk kan være en rigtig god idé, da det giver murværket en flot afslutning og et pænt udtryk. Derudover hjælper murkroner med at lede vand væk fra murværket. Det er derfor en god idé at montere en murkrone på sit murværk. Nedenfor kan du læse om de forskellige typer af murkroner samt hvad du skal være opmærksom på ved monteringen af en murkrone.  

Få det rigtige udtryk 

En murkrone kan bruges til flere forskellige typer af mure, som eksempelvis lemure. Ønsker du at den skal have et flot udtryk, der passer til din stil, så er der mulighed for at få en murkrone sort alu, zink eller kobber. Udover de forskellige materialer er der rig mulighed for at få den murkrone som du vælger i forskellige farver, så inddækningen med murkronen fremstår virkelig flot og i tråd med den stil som du foretrækker. 

Let montering af en murkrone

En inddækning af en murkrone laves for at passe bedst muligt på muren, Derudover findes de i et hav af udtryk, så en murkrone kan give din mur et virkelig flot touch. Faktisk er det heller ikke særlig svært selv at inddække en murkrone på en af dine mure, og det kræver heller ikke et bredt udvalg af forskellige typer af værktøj, for at få lavet inddækningen. Når man monterer en murkrone er det dog vigtigt at være opmærksom på at den monteres således at vandet ledes væk fra muren, så muren ikke får skader af vandet. Derudover er det vigtigt at få købt det rigtige underlagt til murkronen, og også her er det vigtigt at underlaget har lidt fald, så vandet kan løbe af. Sørger du for at der er lidt hældning på den murkrone du monterer, så vil både murkronen og din mur kunne få en længere holdbarhed. 

Leave a Response